Geräte und Zubehör
Gekruide lamstaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (3 cm)40 g
-
volle yoghurt100 g
-
feta kaas50 g
-
ei1
-
gele ui in vieren gesneden150 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie plus extra om in te strijken20 g
-
lamsgehakt500 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
tomatenpuree20 g
-
groentebouillonpasta naar smaak (zie tips)1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
filodeeg6 vellen
-
olijfolie om in te strijken
-
paneermeel1 el
-
gemengde jonge bladsla60 g
-
ciderazijn1 el
-
honing1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
386.7 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
1267 kJ /
301.7 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
13.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
1 Std. 40 Min