Geräte und Zubehör
Cashew brood wentelteefjes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (optional)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (optional) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.68 g
Brennwert
3603 kJ /
857 kcal
Fett
64.43 g
Ballaststoffe
6.367 g
Kohlenhydrate
45.31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Kipnuggets
40 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Harira
7 Std.