Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g pruimtomaten, stevig, die in hun geheel in de invoeropening passen (2 tomaten)
- 150 g ijsbergsla, het dikste deel vande kern verwijderd, in 3-4 porties, die in de invoeropening passen
- 70 g ui, verticaal doormidden gesneden
- 130 g prei, in stukken, die in de invoeropening passen
- 180 g gemengde paprika's, in 4 partjes gesneden, zaadjes en vliezen verwijderd
- 80 g champignon de Paris, vers, heel, steeltjes verwijderd (ongeveer 6-7 champignons)
- 100 g wortelen, geschild
- 150 g Emmental, in stukken gesneden, die in de invoeropening passen
- ½ bos verse peterselie, harde stelen verwijderd
- 150 g crème fraîche
- 40 g olijfolie
- 50 g verse jonge spinazie
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper
- 6 tarwebloem tortilla's
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Eiweiß
- 13.4 g
- Kohlenhydrate
- 36.7 g
- Fett
- 22.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8.9 g
- Ballaststoffe
- 4 g
- Natrium
- 812 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Macaroni met ham en kaas
1j 20 menit
Zoete aardappellasagne
1j 20 menit
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Broccoli-ham omelet
35 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min