Geräte und Zubehör
Kreplach
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
15 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
806 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
766 kJ /
182 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min