Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
8 porties
Zutaten
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 porties
Natrium
5072 mg
Eiweiß
130 g
Brennwert
7249 kJ /
1726 kcal
Fett
59 g
Ballaststoffe
24 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
172 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Azteca taart
1 Std.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Kip garam masala
50 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min