Kompatible Versionen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g seitanpoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 4 el voedingsgist vlokken
- 1 theelepel zout plus extra 5-6 snuifjes
- 9 - 10 snuifjes gemalen peper
- 2 tl mosterd
- 3 tl ciderazijn
- 600 g water
- 50 g sojasaus
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 250 g ui gehalveerd
- 60 g olie, plus extra voor bestrijken en besprenkelen
- 200 g verse jonge spinazie
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 300 g verse champignons gehalveerd
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 vel bladerdeeg, rechthoek
- 1 el zwart sesamzaad om te besprenkelen
- 150 g wortelen, in plakjes (ongeveer 1 cm)
- 250 g zoete aardappelen, in plakjes (ongeveer 1 cm)
- 300 g aardappelen, met schil, gewassen, in plakjes (1 cm)
- 150 g pompoen vlees in plakjes
- 150 g courgette in plakjes (2 cm)
- 200 g rode paprika in plakjes (1 cm)
- 1 el Provençaalse kruiden, gedroogd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2405.8 kJ / 575 kcal
- Eiweiß
- 40.3 g
- Kohlenhydrate
- 59.2 g
- Fett
- 21.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.3 g
- Ballaststoffe
- 10.3 g
- Natrium
- 1243.6 mg
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