Geräte und Zubehör
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
674.6 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fett
42.1 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Glühwein
15 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min