Geräte und Zubehör
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1466.7 mg
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
2263 kJ /
540.9 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.9 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 Std.
Courgette and Potato Parmigiana
1 Std. 15 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 Std. 20 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Roasted Sweet Potato Tart
2 Std. 10 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min