Pulled Pork Burgers

4.5 6 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions

Zutaten

  • garlic cloves
    2
  • pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)
    795 g
  • onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)
    115 g
  • rosemary, fresh
    1 sprig
  • water
    225 g
  • cider vinegar
    170 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • barbecue sauce
    340 g
  • barbecue sauce to serve
  • green lettuce leaf to serve
  • hamburger buns
    6
  • barbecue sauce to taste
    170 g
  • salt to season, to taste
  • black pepper, ground to season, to taste
  • red onion sliced in half moons (½ cm/¼ in.), to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 847 mg
Eiweiß 27 g
Brennwert 1807 kJ / 432 kcal
Fett 18 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 6 g
Kohlenhydrate 39 g

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