
Geräte und Zubehör
Pulled Pork Burgers
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
pork shoulder, boneless trimmed (5-6 lg. pieces)795 g
-
onions sliced in half moons (½ cm/¼ in.)115 g
-
rosemary, fresh1 sprig
-
water225 g
-
cider vinegar170 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve510 g
-
black pepper, ground to season, to taste
-
green lettuce leaf to serve
-
hamburger buns6
-
red onion sliced in half moons (½ cm/¼ po.), to serve
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
432 kcal /
1807 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
39 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
847 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slow Cook with Blade Cover
7 Rezepte
Kanada
Kanada