Geräte und Zubehör
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
Salad
-
cucumber unpeeled, ends removed150 g
-
plum tomatoes whole, ripe but firm180 g
-
iceberg lettuce thickest part of the core removed, cut in 3-4 wedges that fit in feeder (see tip)350 - 400 g
Steamed Chicken
-
chicken breast, skin on or skinless, bone in or boneless600 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
smoked paprika1 ½ Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 20 g juice1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
Finalisation
-
extra virgin olive oil40 g
-
red wine vinegar30 g
-
dried oregano2 tsp
-
caster sugar½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese crumbled, to taste70 - 100 g
-
Kalamata olives, pitted50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1197 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
2225 kJ /
532 kcal
Fett
38 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 Std. 10 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min