Geräte und Zubehör
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
gedroogde guajillo chili pepers gehalveerd, ontpit6
-
poblano chili pepers gehalveerd, ontpit2
-
tomaten in stukken600 g
-
uien in kwarten100 g
-
olijfolie50 g
-
ananassap200 g
-
water450 g
-
kaneelstokje1
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout3 ½ tl
-
bakbananen rijp, geschild, in stukken400 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in stukken800 g
-
suiker3 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1378 kJ /
328 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min