Geräte und Zubehör
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Sweet Potato
-
water850 g
-
sweet potatoes peeled, sliced into rounds (½ cm/¼ in.)225 - 285 g
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves15 g
-
garlic clove1
-
1 red chilli, any type, stem and seeds removedhabanero chilli stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces45 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced1 ½ cm
-
lime juice85 g
-
lemon juice45 g
-
fish broth60 g
-
60 g fresh white fish, boneless, skinless (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless,60 g
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes30 g
Ceviche
-
450 g fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless, cubed450 g
-
red onions thinly sliced100 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
red bell peppers mini, sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
avocados sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
657.2 mg
Eiweiß
28 g
Brennwert
1585.5 kJ /
379 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Keep it Cool!
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
Keine Bewertungen
Lace Cookies with Nutella
50 Min
Tuna Dip
10 Min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 Std. 50 Min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 Std.
Margarita
10 Min
Steak tartare
30 Min
Crostini with mushrooms and fontina
35 Min
Pisco Sour
10 Min
Spaetzle
35 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Strawberry margarita
5 Min