Kompatible Versionen
Fettucine cu roșii deshidratate la soare și ciuperci
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți
- 20 busuioc proaspăt, frunze
- 1200 g apă
- 1 linguriță concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
- 350 g paste tip fettucine
- 35 g ulei de măsline, plus 1 lingură
- 2 căței de usturoi
- 500 g ciuperci champignon albe, proaspete, tăiate sferturi
- ½ linguriță sare
- 80 g roșii semi-uscate la soare, tăiate bucăți
- 120 g frișcă lichidă, 35% grăsime
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Eiweiß
- 22.4 g
- Kohlenhydrate
- 68.1 g
- Fett
- 31.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.4 g
- Ballaststoffe
- 7.9 g
- Natrium
- 694.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Brioșe fără gluten, cu bacon și porumb dulce
55 Min
Dovlecei cu mentă
30min
Sufleuri cu brânză de capră, năsturel și alune de pădure
1 Std. 10 Min
Salată cu pește alb
Keine Bewertungen
Somon teriyaki sous-vide
Keine Bewertungen
Affogato cu banane coapte
Keine Bewertungen
Crumble cu piersici
2h 35 min
Cheesecake vegan cu cireșe
5h
Risotto cu pere și Gorgonzola
30min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35min
Pesto
10 Min