Geräte und Zubehör
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
200 g
Zutaten
-
500 g wody
-
200 - 600 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
23.3 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
113 kJ /
27 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 Std. 10 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min