Geräte und Zubehör
Aardappelpuree en merguez
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optional) om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2523.2 kJ /
605 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
48.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Gevulde veggieslakken
45min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min