Geräte und Zubehör
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh pineapple (½ pineapple), peeled, cut in vertical wedges to fit through feeder (see Tips)650 g
-
watermelon (¼-½ watermelon), peeled and seeded, cut in wedges to fit through feeder tube (see Tips)450 g
-
fresh blueberries100 g
-
fresh raspberries100 g
-
fresh strawberries cut into halves200 g
-
bananas ripe but firm, peeled2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ a lemon)20 g
-
honey30 g
-
fresh mint leaves only2 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4.3 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
658.7 kJ /
157.4 kcal
Fett
0.7 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 40 Min
Crunchy nut snaps
3 Std. 45 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Smoked Trout Dip
15 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Zhoug
10 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min