Geräte und Zubehör
Buckwheat Lasagne
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
Buckwheat Pasta
-
buckwheat flour400 g
-
water120 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh parsley thick stems removed, cut in pieces4 sprigs
Bolognese Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil15 g
-
fresh button mushrooms halved or quartered200 g
-
sausage meat broken in pieces (see tip)200 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
red wine100 g
-
passata preferably homemade800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
fresh thyme1 sprig
-
bay leaf1
Béchamel Sauce
-
buckwheat flour70 g
-
unsalted butter diced70 g
-
milk700 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
770.7 mg
Eiweiß
32.5 g
Brennwert
2853.3 kJ /
682 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
60.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 Std.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Pink Waffles with Fruit
30 Min
Gluten-free Sponge Cake
1 Std. 10 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Panellets
11 Std. 20 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Vegan Butter
2 Std.
Cashew Milk (Metric)
5 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min