Geräte und Zubehör
Roerbak met aubergines en kofu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1857.8 kJ /
444 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Venkelsapje
10 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min