Geräte und Zubehör
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiweiß
29.8 g
Brennwert
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Fett
31.5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen