Geräte und Zubehör
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
russet potatoes cut into pieces (5 cm wide)900 g
-
water1200 g
-
extra virgin olive oil (optional) (see Tip)2 tsp
-
beef broth285 g
-
large eggs (optional) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Dijon mustard whole grain4 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
387.8 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
775.2 kJ /
185.3 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Shredded Lettuce
10 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Slow Cooked Potatoes
45 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Browning Beef Strips
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed onions and garlic
10 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min