Geräte und Zubehör
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 15 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Cashew Cream
-
cashews10 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)5 ½ oz
-
oat milk2 ½ oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil4 oz
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes10 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste, plus extra to garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves to garnish
-
baby watercress to garnish2 - 3 oz
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
99.8 mg
Eiweiß
7.8 g
Brennwert
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Fett
50 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cold Red Curry Soup
30 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Acaí Nice Cream
10 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Coppa del Nonno
5 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min