Geräte und Zubehör
Curried Butternut Cream Soup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)250 g
-
curry powder1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
butternut squash peeled and deseeded, cut in chunks (3-4 cm)600 g
-
500 - 600 g liquid vegetable stockwater500 - 600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
single cream100 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingcroutons for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
1152.7 kJ /
275.8 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoffe
6.2 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Cauliflower Cheese Soup
30 Min