Terină de rață și pui, cu vișine

Terină de rață și pui, cu vișine

4.5 2 Bewertungen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std. 30 Min
10 porții

Zutaten

  • bacon afumat, felii
    300 g
  • frunze de pătrunjel proaspăt
    3 fire
  • carne tocată de porc
    450 g
  • carne tocată de pui
    300 g
  • smântână lichidă, min. 30% grăsime
    150 g
  • ketchup
    1 lingură
  • brandy
    40 g
  • sare
    ½ linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    1 - 2 prize
  • fistic sărat, fără coajă
    30 g
  • vișine
    40 g
  • fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
    200 g
  • ardei roșii copți, conservați
    250 g
  • piept de pui file, fără piele tăiat felii (aprox. 5 mm)
    200 g

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porție

Natrium 401 mg
Eiweiß 26.3 g
Brennwert 1775.7 kJ / 424.4 kcal
Fett 32.3 g
Ballaststoffe 0.9 g
gesättigte Fettsäuren 12.2 g
Kohlenhydrate 4.1 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen