Geräte und Zubehör
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 29 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3255.6 mg
Eiweiß
55.4 g
Brennwert
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Fett
66.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
20.6 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort food in cast iron
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Okonomiyaki
30 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.