Geräte und Zubehör
Bloedige hersenspaghetti
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Eiweiß
31.1 g
Brennwert
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Hartenbroodjes
1 Std.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Halloween quiche
2 Std.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 Std. 35 Min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen