Geräte und Zubehör
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.9 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
332.1 kJ /
79.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Peeled Garlic
5 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Baked Alaska
28 Std. 40 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Steamed Cauliflower
25 Min
Poached Eggs
25 Min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Risotto with Broccolini
35 Min