Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
oder 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Nährwerte
- pro 1 borcan
- Brennwert
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Eiweiß
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 14.5 g
- Fett
- 1.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.3 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
- Natrium
- 1577.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Suc de lămâie și pătrunjel
5 dk
Fasole boabe gătită lent
14 Std. 40 Min
Desert englezesc cu lămâie și zmeură
1 godz. 5 min
Vin fiert
30 dk
Gem de ananas cu ghimbir
40 min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Dressing cu iaurt
5 dk
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen
Sorbet cu portocală și vin spumant
8h 20min
Cremă de brânză cu ridichi
5 dk
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Gem de fructe tradițional
55 min