Geräte und Zubehör
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
cauliflower cut into pieces (1½-2 in.)11 oz
-
yellow onions cut in halves3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
fresh spinach leaves3 ½ oz
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
large eggs3
-
salt plus 2-3 pinches½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pizza dough, store-bought rectangular, pre-rolled19 ½ - 21 oz
-
fresh dill leaves only6 sprigs
-
red cabbage cut into pieces7 oz
-
green apple cored, with peel, cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
cucumber cut in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
vinegar2 tbsp
-
sugar2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
278 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1352 kJ /
323 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Daily & Creative
30 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min