Geräte und Zubehör
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots cut in pieces250 g
-
fennel bulbs cut in pieces250 g
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
white long grain rice250 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh thyme1 sprig
-
water1150 g
-
1 dried bay leaffresh bay leaf1
-
sea bass fillets, skin on or skinlessmeagre fillets skin on or skinless (see tip)600 g
-
salt4 pinches
-
4 pinches ground black pepperground mixed peppercorns4 pinches
-
lemon juice for serving1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
307 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
2145 kJ /
513 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go Green, Feel Good
71 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 Std. 35 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Fennel digestive
10 Min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min