Geräte und Zubehör
Vegetarisch Medaillons
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1369 mg
Eiweiß
54 g
Brennwert
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fett
94 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kokos Dahl
25 Min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min