Geräte und Zubehör
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 portions
Zutaten
Whole Wheat Bread Rolls
-
water12 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sugar1 tbsp
-
all-purpose flour14 oz
-
whole wheat flour4 oz
-
flaxseeds1 oz
-
sunflower seeds (optional) plus extra to sprinkle2 oz
-
salt1 ½ tsp
Dip
-
plain Greek yogurt5 oz
-
avocado in pieces1 oz
-
honey½ oz
-
mustard1 oz
-
5 oz ricotta cheesefeta cheese in pieces5 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
carrot cut into sticks (2 in.)5 oz
-
cucumber cut into sticks (2 in.)5 oz
-
bell pepper red, cut into sticks (2 in.)5 oz
-
bell pepper yellow, cut into sticks (2 in.)5 oz
-
celery cut into sticks (2 in.)5 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
658.9 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1328 kJ /
317.4 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
48.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Two Pound Apple Pie
1 Std. 25 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Oatmeal Raisin Cookies
50 Min
Carrot Torte
1 Std. 10 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Chocolate Date Pudding
25 Min
Braided Milk Bread
2 Std. 20 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min