Geräte und Zubehör
Kip met 'mole verde' saus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1130 kJ /
269 kcal
Fett
16 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Pindakaas Crackers
35 Min
Nasi Goreng
40 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Kracht Muesli
25 Min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen