Geräte und Zubehör
Mini Fougasse
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
3 stuks
Zutaten
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
7 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist¾ tl
-
suiker5 g
-
water1610 g
-
bloem600 g
-
zout10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
23.3 g
Brennwert
3167 kJ /
757 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
7.2 g
Kohlenhydrate
154.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Eendenlever
33 Std.
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen