Geräte und Zubehör
Mixed berry pavlova stack
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen200 g
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.3 mg
Eiweiß
3.6 g
Brennwert
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Espresso martini
5 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Profiteroles
2 Std.
Rocky road Christmas trees
24 Std. 30 Min
S'mores-style dipping jars
2 Std. 20 Min
Mini monsters
1 Std. 25 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min
Lamingtons
1 Std. 10 Min
Baked artichoke dip
35 Min