Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
12 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
2645 kJ /
631 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
116 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min