Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
12 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
2645 kJ /
631 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
116 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen