Geräte und Zubehör
Jambalaya
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1179.4 mg
Eiweiß
40.5 g
Brennwert
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
11.5 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
44.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on quinoa
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Adobo beef
1h 10min
Chilli beef with lemon feta
30min
Hungarian goulash
1h 30min
Creamy turkey stew (TM5)
3h 50min
Layered lamb curry
1h
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Baked pumpkin and beef stew
3h