Geräte und Zubehör
Bread pastry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
750 g
Zutaten
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 750 g
Natrium
3443.5 mg
Eiweiß
57.3 g
Brennwert
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Fett
194.7 g
Ballaststoffe
14.2 g
gesättigte Fettsäuren
117 g
Kohlenhydrate
320.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Speculoos
3 Std.
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Onion Tarte Flambée
1 Std.
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Deathly gravestone cake
2 Std. 30 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min