Geräte und Zubehör
Classic gin and cucumber icy poles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
Lebanese cucumber (approx. 150 g) cut into pieces, plus an extra 6 slices1 ½ g
-
gin of choice (see Tips)120 g
-
sugar30 g
-
lime juice40 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
tonic water150 g
-
Prosecco to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
8.2 mg
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
144.1 kJ /
34.3 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Chai tea
15 Min
Fruit "splice" bombs
24 Std.
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Coconut and almond milk shake
10 Min
Vitamin C powerhouse
30 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Fruit ice cream
10 Min