Geräte und Zubehör
Buttermilk corn cakes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portions
Natrium
1434.9 mg
Eiweiß
47.4 g
Brennwert
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Fett
125.3 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
51.6 g
Kohlenhydrate
176 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 dk
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1sa 50 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Camille carrot and almond cakes
1sa 10 dk
Lemon curd easter biscuits
1sa 30 dk
Florentine potato cakes
40 dk
Yoghurt soup cups
1sa 10 dk
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 dk
Salmon filo spiral
1sa 10 dk
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1sa 15 dk
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 dk