Geräte und Zubehör
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Zubereitung 35 Min
Gesamt 9 Std. 40 Min
12 slices
Zutaten
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
64.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
1992 kJ /
476.1 kcal
Fett
34.1 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
37.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration cakes
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lavender honey ice cream
12 Std. 25 Min
Chocolate ice cream
24 Std. 20 Min
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Neapolitan ice cream cake
21 Std. 10 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min