Geräte und Zubehör
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
7 stuks
Zutaten
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken140 g
-
zachte boter in stukken160 g
-
suiker350 g
-
eieren4
-
bloem160 g
-
ongezoete cacaopoeder5 g
-
bakpoeder½ zakje
-
zout1 snuifje
-
room, min. 30% vet koud250 g
-
aardbeienconfituur30 g
-
voedingskleurstof5 druppels
-
poedersuiker
-
aardbeien in stukken7
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
3142 kJ /
751 kcal
Fett
41.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
84.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Profiteroles
2 Std.
Pudding
15 Min
Chocolade toffee cake
2 Std.
Kweeperentaart
8 Std.
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 Std. 10 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Buikmannetjes
1 Std. 30 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen