Geräte und Zubehör
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
16 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (3-4 cm)800 g
-
water600 g
-
olijfolie om in te vetten4 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte zalm plakjes, in reepjes (± 0,5 cm x 3 cm)100 - 150 g
-
10 g verse dillemicrogreens10 g
-
crème fraîche200 g
-
kaviaar zwart50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
244.7 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
453.7 kJ /
108.4 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min