Geräte und Zubehör
Driekoningentaart met appel en kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 stuks
Zutaten
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
5 g
Brennwert
1847 kJ /
442 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker smullen
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelpuree en merguez
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Papaya'péro
30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Kweeperentaart
50 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen