Geräte und Zubehör
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
27 g
Brennwert
1220 kJ /
291 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Gember schillen
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Tandoori kip wraps
50 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min