![Escalop de vițel cu reducție de căpșune Escalop de vițel cu reducție de căpșune](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12a23eab-deaa-4b9b-a5ea-bb35b6bc584b/Derivates/0da752f5-b5eb-4806-9337-6c59d1aadbf0.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
oder 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 888 kJ / 212 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 1 g
- Fett
- 8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoffe
- 0.5 g
- Natrium
- 207 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto cu calmar și crevete
1 godz.
Bol cu pui în stil marocan
45 min
Înghețată cremoasă de vanilie
Keine Bewertungen
Băutura îndrăgostiților
Keine Bewertungen
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5 min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Keine Bewertungen
Struffoli (Italia)
Keine Bewertungen
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 godz. 15 min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Plăcintă cu miel și praz
2h
Iaurt simplu, la Varoma
12h
Cod cu unt și citrice
50 min