Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume

Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume

3.8 16 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porții

Zutaten

  • șalote curățate
    30 g
  • vin roșu
    150 g
  • morcovi tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
    300 g
  • muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
    1
  • sare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • apă
    130 g
  • concentrat pastă de carne
    ½ linguriță
    ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l)
  • boabe de ienupăr (optional)
    8
  • gem de cireșe
    25 g
    25 g gem din fructe roșii
  • unt, nesărat sau sărat
    20 g
  • amidon de porumb
    1 linguriță

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Eiweiß 29 g
Brennwert 1047 kJ / 250 kcal
Fett 7 g
Ballaststoffe 2.5 g
Kohlenhydrate 11 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen