Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
oder ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (optional)
-
25
g gem de cireșe
oder 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiweiß
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoffe
- 2.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Somon la aburi în stil asiatic
1h 45 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1sa 30 dk
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Keine Bewertungen
Vită cu ciuperci
30 min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2 godz. 20 min
Rulouri de pui cu mere, cartofi dulci și sos curry
1h 25min
Tăiței chinezești cu ton la cuptor
1sa 20 dk
Salată cu somon și merișoare
40 min
Tocăniță de vită cu cușcuș perlat, în stil oriental
40 min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10 min
Pui San Fernando
55min