Sos Bordelaise

Sos Bordelaise

3.0 2 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 porții

Zutaten

  • pătrunjel verde frunzele separate de tulpini
    5 - 6 fire
  • unt tăiat cuburi
    100 g
  • ceapă tăiată sferturi
    100 g
  • morcovi tăiați bucăți
    50 g
  • șalote tăiate jumătăți
    6
  • făină
    40 g
  • apă
    400 g
  • cub de concentrat de vită (pentru 0,5 l) fărâmițat
    1
  • legătură de verdețuri (cimbru, pătrunjel, foi de dafin)
    1
  • sare de mare fină
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat după gust
    1 - 2 prize
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    1 fir
  • foaie de dafin proaspătă
    1
  • boabe de piper negru zdrobite
    5
  • vin roșu
    500 g
  • fond de vită (optional)
    1 lingură
  • zeamă de lămâie
    1 lingură

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Eiweiß 2 g
Brennwert 775 kJ / 187 kcal
Fett 14 g
Ballaststoffe 1 g
Kohlenhydrate 7 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen