Geräte und Zubehör
Piept de rață sous-vide
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std.
2 porții
Zutaten
-
piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)4 bucăți
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1200 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
110 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
2613 kJ /
624 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide - Rețete de bază
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Foie gras de rață
72 Std.
Tortillas tex-mex cu porc și fasole neagră
1 Std. 20 Min
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
2 Std. 50 Min
Crème Brûlée cu lichior de ouă
1 Std. 15 Min
Antricot de vită sous-vide
2 Std. 45 Min
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Pește slab sous-vide
Keine Bewertungen
Ketchup cu curry
Keine Bewertungen
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Keine Bewertungen