Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2101 kJ / 502 kcal
- Eiweiß
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 22 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoffe
- 4 g
- Natrium
- 1385 mg
Alternative Rezepte
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min