Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 - 800 g piept de vită, tăiat în 2 bucăți (5-6 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 38 g
- gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoffe
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sos bearnez
15 dk
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Keine Bewertungen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Keine Bewertungen
Pâine crocantă cu mac și rozmarin
Keine Bewertungen
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Praz gratinat cu sos béchamel
1h 15 min
Cușcuș cu pui, miel și cârnați picanți
1h 10min
Chilli vegetarian
1 godz. 5 min
Fleică de porc gătită lent, cu noodles și sos de chilli și susan
4h 25min
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Paste cu praz și ajvar
30 dk